Cookidoo regisztráció

MÁR MAGYARORSZÁGON ELÉRHETŐ  IS A TÖBB MINT 78.000 RECEPTET TARTALMAZÓ COOKIDOO RECEPTKÖNYVTÁR! 

A Cookidoo egy több mint 78.000 Thermomix-re kifejlesztett receptet tartalmazó weboldal a világ minden tájáról.

Itt van lehetőség többek között a receptek között böngészni, majd listákba és kollekciókba menteni, heti menüt tervezni, valamint a kiválasztott receptek alapján a bevásárlólista összeállítása egy gombnyomás!

A weboldal használata regisztrációhoz kötött, mely egy ingyenes 30 napos próbahasználatot biztosít. Éves díja 48 euró; Thermomix TM6-os vásárlása esetén pedig 6 hónapos ingyenes próbaidőszakot biztosít. A weboldalon történő regisztrációt az alábbiak szerint tudja megtenni:

A Cookidoo platform már magyar nyelven is elérhető, de a könnyebb és a gördülékenyebb regisztrációhoz az alábbi útmutatóval érkezünk: 

 • regisztrációhoz kattintson az alábbi linkre, ami a Cookidoo hivatalos magyarországi regisztrációs felülete:

https://cookidoo.international/foundation/hu

blank

A link megnyitásakor adja meg az érvényes e-mail címét, majd egy jelszót kell létrehozni, ezt követően az országoknál ki kell választania Magyarországot és ki kell pipálni a Szerződési feltételeket és az Adatvédelmi irányelveket, amik magyar nyelven olvashatók el, miután kiválasztotta az országok közül Magyarországot. Már csak a regisztráció maradt hátra, amit a Feliratkozás zöld gombbal tud aktiválni. 

blank

A regisztrációt követően az alábbi kép jelenik meg a képernyőn:

Kérjük, ellenőrizze az e-mail fiókját, mert kapni fog egy linket, ahol aktiválnia kell a fiókját. 

blank

 • Az aktiválás után újra visszatér a Cookidoo oldalára, ahol látni fogja, hogy sikeres volt az aktiválás. 

Következő lépésként adja meg az alapvető információkat, amit a SZEMÉLYRE SZABÁS MEGKEZDÉSE gombra kattintva tud megtenni!

blank

 • A kezdéshez opcionálisan megadhatja keresztnevét és vezetéknevét. Amennyiben megadta vagy ha nem szeretné megadni, kattintson a FOLYTATÁS gombra. 

blank

 • Ezt követően ki tudja választani szintén opcionálisan, hogy milyen Thermomix-szel rendelkezik. Amennyiben szeretné kiválasztani, kattintson a KIVÁLASZTÁS  gombra azon Thermomix alatt, amelyikkel rendelkezik. Ha szeretné ezt a lépést kihagyni, kattintson a LÉPÉS ÁTUGRÁSA  gomba.

blank

 • Amennyiben kiválasztotta az adott Thermomix-et, az alábbi kép jelenik meg, hogy sikeres volt a kiválasztás.

blank

 • Az utolsó lépés következik. 

A regisztráció befejezéséhez kérjük, fogadja el a  Szabja személyre a Cookidoo® nyújtotta élményt és a Hírlevél és marketing  feltételeket. Ezeket a későbbiekben ki tudja kapcsolni majd a profilján belül a Adathasználat menüfül alatt. 

Szabja személyre a Cookidoo® nyújtotta élményt 

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújthassuk Önnek. A Cookidoo-val folytatott interakcióival kapcsolatos adatok megosztásával értékes, első kézből származó információkat nyújt számunkra, amely lehetővé teszi , hogy személyre szabott ajánlásokat és szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek.

Hírlevél és marketing  

Információt szeretnénk nyújtani termékeinkről, különleges ajánlatokról, promóciókról és felmérésekről.

blank

 • Sikeresen végrehajtotta a lépéseket! Üdvözöljük a Cookidoo receptkönyvtárban! 

FELFEDEZÉS gomb megnyomásával el is kezdheti a receptek felfedezését és a főzést! 

blank

HOGYAN KAPCSOLOM ÖSSZE A THERMOMIX KÉSZÜLÉKEMET A COOKIDOO FIÓKOMMAL? 

Az összekapcsolást akkor tudja végrehajtani, ha korábban már számítógépen regisztrált a Cookidoo oldalra. A regisztrációt követően, kérjük, az alábbi lépéseket kövesse: 

 • Amennyiben első alkalommal kapcsolja be a Thermomix készülékét, kérjük hajtsa végre a beüzemelés lépéseit (nyelv és ország kiválasztása, felcsatlakozás a WI-FI-re majd, a Cookidoo fiók adatainak megadása). 

Az alábbi kis videó a leírt lépéseket mutatja be: 

Videólejátszó

Videó lejátszása
 • A 4. lépésben fog a képernyőn megjelenni a Cookidoo fiók, itt kérjük, adja meg az e-mail címét és a korábban létrehozott jelszavát, ezt követően a beüzemelés utolsó része marad, ahol a Biztonsági előírásokat tudja elolvasni. 
 • AMENNYIBEN ÖN MÁR HASZNÁLJA A THERMOMIX TM6-OS KÉSZÜLÉKÉT, AZ ALÁBBI MÓDON TUDJA A COOKIDOO FIÓKJÁT A GÉPHEZ RENDELNI: 

 • Húzza el az érintőképernyőt balra és megjelenik a Cookidoo felület, ahol a Join Cookidoo-ra (Csatlakozás a Cookidoo-ra) kell nyomni, majd megjelenik a regisztrációs felület, ahol meg kell adni  az e-mail címét és a jelszavát, ezt követően a TM6-os automatikusan felcsatlakozik a Cookiddo-ra. 

blank

Fontos információk! 

 • Az első egy hónap egy ingyenes próbaverzió, amikor már böngészhet a receptek között és elmentheti őket. 
 • Amikor összekapcsolja a Cookidoo platformot a Thermomix TM6-os készülékével, akkor hat hónapos ingyenes előfizetést kap.
 • A 6 hónap leteltével válik fizetőssé a Cookidoo, ami évente mindössze 36 euró. 

Kellemes főzést és jó böngészést kívánunk! 

További kérdés esetén keressen minket bizalommal! 

info@mini-konyha.hu

+36 20 464 9994