Elérhető a legújabb szoftver a TM6 készülékekhez

AZ IDÉN 10 ÉVES MINIKONYHA KFT.-T NEM IS ÜNNEPELHETNÉNK NAGYOBB AJÁNDÉKKAL, UGYANIS MOSTANTÓL MINDEN TM6 KÉSZÜLÉKEN ELÉRHETŐ A MAGYAR NYELVŰ MENÜ!

A szoftverfrissítés lehetőségét automatikusan felajánlja a készülék, nem kell mást tenni, mint elfogadni, és az ott leírt lépések szerint tovább haladni.
A legújabb szoftverfrissítésnek köszönhetően több újdonság is található.

🟢 Megújult design a Tojásfőzés és Előmosogatás funkciónál.

A Tojásfőzés funkció esetében lehetősége van kiválasztani, hogy lágy, közepesen lágy, közepes, közepesen kemény, vagy kemény tojást szeretne főzni.

blank

A Pre-clean (előmosogatás) funkció esetében pedig amennyiben készüléket összekapcsolja a Cookidoo profiljával, több opció közül választhat, attól függően, hogy milyen étel után szeretné tisztává varázsolni a keverőedényt. Pl.: Tészta, Általános, Zsiradék vagy karamell, vagy Pirítás.

blank

 

🟢 A További funkciók között mostantól a képernyőn fentről lefelé húzva tud böngészni. Az eddigi eléréstől eltérően, sokkal kényelmesebben kezelhető ez az oldal

Videó lejátszása

🟢 Magyar nyelvű billentyűzet is elérhető. Az ékezetes szavakat is be tud már írni, így nem okoz többé gondot a magyar nyelvű receptek keresése.

🟢 Gyorsabb bekapcsolási idő. Lerövidült a rendszer felállásának ideje a bekapcsoláskor. Az eddigi 35 mp helyett, már 20 mp alatt rendelkezésre áll a TM6 készülék.

🟢 Lágyabb görgetés a kijelzőn. Sokkal kényelmesebb, felhasználóbarát szoftver. Nincs több akadozás, a kijelző használata olyan, akár egy okostelefoné.

🟢 Gyorsabb betöltés. A készülék akadálymentes felhasználását teszi lehetővé, ugyanis gyorsabban tölti be az oldalakat, kiválasztott recepteket.

LÁSSUK, HOGYAN ÉRHETI EL AZ ÚJÍTÁSOKAT!

Az újdonságok eléréséhez szoftverfrissítés szükséges. Ezt automatikus felajánlja a készülék. Kattintson az UPDATE (Frissítés) gombra.

blank

A frissítés eltarthat 5-10 percig.

blank

 

Ezalatt ne húzza ki az áramforrásból.

blank

A sikeres frissítést követően lépjen be a Menübe és ott nyomjon a Settings (Beállítások) lehetőségre.

blank

Ezt követően lépjen be a Language (Nyelv) beállításba.

blank

Válassza ki a Magyar nyelvet.

blank

Ekkor az alábbi felületet látjuk.
Szeretné megváltoztatni a Thermomix nyelvét Magyarra? Ezzel a billentyűzetet is megváltoztatja. Elfogadja ezeket a változtatásokat?
Nyomja meg a Change (Megváltoztat) lehetőséget.

blank

Ezután a készülék frissít, és már magyar nyelven használható.

blank

Kellemes főzést és jó böngészést kívánunk! 

További kérdés esetén keressen minket bizalommal! 

info@mini-konyha.hu

+36 20 464 9994